foodcourt prevádzka - U GAZDU (2022)
lokalita: Bratislava, OC EUROVEA 2
druh stavby: zmena dokončenej stavby
úžitková plocha: 86m2
klient: VOMUR, s.r.o.
stupeň: štúdia interiéru, realizačný projekt
determinanty návrhu: Prevádzka verejného stravovania, so zameraním na slovenskú regionálnu kuchyňu. Súčasť zóny foodcourt, bez vlastného odbytového priestoru. Fixne stanovený tvar, pôdorysná plocha a poloha v rámci obchodného centra. Zosúladenie návrhu s požiadavkami obchodného centra, jeho dizajn-manuálom a prevádzkovým poriadkom. Požiadavky investora: zohľadniť nároky kladené na logiku prevádzky, zosúladiť návrh s platnou legislatívou pre zariadenia spoločného stravovania, zohľadniť platný logotyp a dizajnovú identitu „U Gazdu“.
spoluautor: Ing.arch. Simona Lacková
|